AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün başında beklemek

Kahve falında ölünün başında beklemek

Kahve falında ölünün başında beklemek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, terfi alacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün başında beklemek gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında ölünün başında beklemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına işarettir.

Kahve falında mezar başında beklemek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta başında beklemek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın başında beklemek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini beklemek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında beklemek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü beklemek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü beklemek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir