AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yanında beklemek

Kahve falında ölünün yanında beklemek

Kahve falında ölünün yanında beklemek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yanında beklemek gördüyseniz:

  • O nedenle hiçkimsenin geçmişte olduğu gibi sizin ya da ilişkilerinizin sorunlarına ayırabilecek zamanı olmayabilir.

Kahve falında ölünün yanında beklemek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün yanında oturmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında bebek görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yanında yılan görmek gönül kapılarını açacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yanından geçmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir