AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta başında beklemek

Kahve falında hasta başında beklemek

Kahve falında hasta başında beklemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta başında beklemek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında hasta başında beklemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında beklemek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün başında beklemek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında beklemek rahat edilecek bir projeye girileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında hasta beklemek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Kahve falında hasta başında ağlamak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında doktor sırası beklemek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyameti beklemek sağlık sorunlarının artacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir