AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü beklemek

Kahve falında ölü beklemek

Kahve falında ölü beklemek işinde zarar edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü beklemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölünün yanında beklemek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini beklemek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü beklemek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün başında beklemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü beklemek rakiplerini mağlup edeceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sonuç beklemek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini beklemek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir