AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında beklemek

Kahve falında mezar başında beklemek

Kahve falında mezar başında beklemek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar başında beklemek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında mezarın başında beklemek kendisiyle de gururlanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar başında beklemek bol rızık sahibi olunacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Kahve falında hasta başında beklemek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında beklemek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta beklemek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar beklemek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında fatiha okumak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında mezar başında ağlayan birini görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir