AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın başında beklemek

Kahve falında mezarın başında beklemek

Kahve falında mezarın başında beklemek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, borç batağına düşeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezarın başında beklemek gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında mezarın başında beklemek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mezar başında beklemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta başında beklemek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün başında beklemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta beklemek dinde tartışmaya, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar beklemek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında durmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir