AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü beklemek

Kahve falında ölüyü beklemek

Kahve falında ölüyü beklemek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, borçların biteceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, daha pozitif biri olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü beklemek gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü beklemek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini beklemek çok daha mutlu olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün başında beklemek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Kahve falında ölünün yanında beklemek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü beklemek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili beklemek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında evde beklemek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında beklemek heveslerin söneceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir