AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini beklemek

Kahve falında ölü birini beklemek

Kahve falında ölü birini beklemek anlaşmazlıkların biteceğine, sıkıntı yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, barış için adım atacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini beklemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında ölü beklemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında beklemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini beklemek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yanında beklemek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü beklemek geçim derdinin kalmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında idamı beklemek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek beklemek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında minibüs beklemek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir