AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün ayağını öpmek

Kahve falında ölünün ayağını öpmek

Kahve falında ölünün ayağını öpmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Kahve falında ölünün ayağını öpmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ayağını öpmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ayağı öpmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ayaklarını öpmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek anne baba duaları alınacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek hidayete ereceğine, istediği projeleri yapamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir