AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Araştırmadan anlayamazsınız.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek iyi konumlara geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ölüm döşeğinde görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir