AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, ani değişiklikler ya da farklı olaylar planların buna göre uyarlanmasını gerektirebilir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini ölüm döşeğinde görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir