AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, gitmediği yerlere gideceğine, borçların ödeneceğine, malını ve canını emniyete alacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, uğursuzlukların kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölüm döşeğinde birini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek borçlarının biteceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir