AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yakında başlayacak aşk macerasına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde olduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında anneyi ölüm döşeğinde görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sağlığın da bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir