AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, düzenli bir işe girileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babayı ölüm döşeğinde görmek aç kalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını ölüm döşeğinde görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının ölüm döşeğinde görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek makamından olacağına, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm döşeğinde görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm döşeğinde insan görmek kafasını rahatlatacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını ölüm döşeğinde görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir