AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak yaşamdan istediklerini alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir