AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide yolculuk yapmak

Kahve falında gemide yolculuk yapmak

Kahve falında gemide yolculuk yapmak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulur.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuk yapmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu gemisi görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisine binmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir