AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sorunların tarihe karışacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında yolculuk hazırlığı yapmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla yolculuk yapmak yeni başlangıçların yapılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında yolculuk yapmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir