AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak hastalıkların kalmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşle yolculuk yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Kahve falında gemide yolculuk yapmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon kasasında yolculuk yapmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şehirlerarası yolculuk yapmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonda yolculuk yapmak çektiği zorlukların biteceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir