AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolculuk yapmak

Kahve falında yolculuk yapmak

Kahve falında yolculuk yapmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında otobüse binip yolculuk yapmak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla yolculuk yapmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birisiyle yolculuk yapmak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle yolculuk yapmak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir