AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Kahve falında ağlayarak yolculuk yapmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıkıntılı yolculuk yapmak çok büyük destek vereceğine, sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak özlemlerini bitireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yolculuk yapmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla uzun yolculuk yapmak ele geçen kazancın artacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolculuğa hazırlık yapmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine inanılır.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir