AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak büyük bir mala sahip olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk etmek borçların kapanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterle yolculuk yapmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hacca yolculuk yapmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolculuk hazırlığı yapmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle yolculuk yapmak sıkılacağı bir haber almaya, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir