AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobille yolculuk yapmak

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hastalıkların sona ereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında otomobil yarışı yapmak çok başarılı olunacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında otomobil kazası yapmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hocayla yolculuk yapmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında şehirlerarası yolculuk yapmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işarettir.

Kahve falında minibüste yolculuk yapmak insanların takdirini kazanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yolculuk yapmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir