AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri mezarda görmek

Kahve falında ölüleri mezarda görmek

Kahve falında ölüleri mezarda görmek istenen herşeye kavuşulacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine delalettir.

Kahve falında ölüleri mezarda gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında mezardaki ölüyü görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işarettir.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında mezardan çıkan ölüyü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Kahve falında ölü mezarı görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüp mezara görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta ölüler görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir