AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardaki ölüyü görmek

Kahve falında mezardaki ölüyü görmek

Kahve falında mezardaki ölüyü görmek maddi anlamda güçleneceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardaki ölüyü gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında mezardaki ölüyü görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek kendi kabuğuna çekileceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında ölüyü mezarı başında görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan ölünün çıktığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek birçok dertle muhatap olacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında mezarda ölüyü görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyü görmek biraz olsun hafifleyeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir