AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezarına yatmak

Kahve falında ölünün mezarına yatmak

Kahve falında ölünün mezarına yatmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın içine yatmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara yatmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık yatmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta yatmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, geri planda kalacağına yorulur.

Kahve falında mezara girip yatmak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boş mezara yatmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında mezarın ustune yatmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir