AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çıkan ölüyü görmek

Kahve falında mezardan çıkan ölüyü görmek

Kahve falında mezardan çıkan ölüyü görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkan ölüyü gördüyseniz:

  • Yolculuklar esnasında bazı konularda vizyonunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ölü mezar görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye mezar kazmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını açmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüleri mezarda görmek kötü sözler duyulacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölüler görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp mezara girmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir