AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, şansının kötüye gideceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Kahve falında mezarda ölünün dirildiğini görmek verimliliğinin de artacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek çok zor günler geçirileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda dirilmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan dirilmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüp tekrar dirilmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ölüp dirildiğini görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir