AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü mezarı görmek

Kahve falında ölü mezarı görmek

Kahve falında ölü mezarı görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, de rahatının yerine geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bekarlar için evlenmeye, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü mezarı gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye mezar kazmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü ve mezar görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında ölünün mezarına gitmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini mezara koymak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak bekârlığına da veda edeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir