AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölüler görmek

Kahve falında mezarlıkta ölüler görmek

Kahve falında mezarlıkta ölüler görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ölüler gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün mezarını değiştirmek hayat boyu desteği olacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına inanılır.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına delalettir.

Kahve falında mezar ve ölüler görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyü görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda ölülerin dirildiğini görmek şansın ve bahtının da açılacağına, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında bir ölünün mezarını değiştirmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkmış görmek sağlık sorunlarının biteceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir