AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında mezardaki ölüyü çıkarmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarmak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak bir anda yükseleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında ölüyü mezarından çıkarmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak arabasını ve toprağının olacağına, kafasını toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında yakınını mezardan çıkarmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir