AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp mezara görmek

Kahve falında ölüp mezara görmek

Kahve falında ölüp mezara görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölüp mezara gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Kahve falında ölünün mezarını açmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezarında görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezarı başında görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölüleri mezardan çıkarmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün mezarını değiştirmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir