AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, güleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına inanılır.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak kalp kırıklığına neden olacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek rütbe alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Kahve falında mezar üstünde para görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünü açmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir