AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde para görmek

Kahve falında mezar üstünde para görmek

Kahve falında mezar üstünde para görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, takdir edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde para gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında mezar üstünde para görmek kötü günlerin biteceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde ateş görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek uygulayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde oturmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir