AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Kişisel seçimleriniz nedeniyle bazı konuşmalar yapmanız gerekebilir veya farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında evlerin üstünde uçmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Kahve falında dağların üstünde uçmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında halının üstünde uçmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Kahve falında deniz üstünden uçmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir