AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak istediği herşeye ulaşabileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında cami üstünde uçmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalettir.

Kahve falında suyun üstünden uçmak keyfinin olmayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binaların üstünden uçmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir