AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde köpek görmek

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde köpek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde para görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, elin bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir