AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların üstünden atlamak

Kahve falında mezarların üstünden atlamak

Kahve falında mezarların üstünden atlamak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak hasretliklerin bir araya geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık suların üstünden atlamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir