AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünü açmak

Kahve falında mezarın üstünü açmak

Kahve falında mezarın üstünü açmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kişinin daha çok kazanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünü açmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünü açmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin mezarını açmak başarı kazanılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık açmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında tarihi mezar açmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kendi mezarını açmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu mezarı açmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir