AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Kahve falında ölüyü mezarın üstünde görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstünde oturmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalettir.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir