AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini gömmek

Kahve falında ölü birini gömmek

Kahve falında ölü birini gömmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, geçim derdinden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini gömmek gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Kahve falında ölü birini tekrar gömmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bebek gömmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü eve gömmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölü kuşu gömmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini gömmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri gömmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında ölü bebeği gömmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir