AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü yeniden gömmek

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek yeterli kimse haline geleceğine, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yeniden öldüğünü görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp yeniden doğmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp yeniden dirilmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü yeniden ölmüş görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yeniden ölürken görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir