AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tarak almak

Kahve falında ölüden tarak almak

Kahve falında ölüden tarak almak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden tarak almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölüye tarak vermek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden tarak almak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarakta saç görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, şen kahkahalar atacağına delalettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında tarakta bit görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir tarak görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tarak kırmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tarak kaybetmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir