AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak kırmak

Kahve falında tarak kırmak

Kahve falında tarak kırmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarak kırmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında tarak kırmak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kırık dişli tarak görmek acı veren durumların vuku bulacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarak kaybetmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet eder.

Kahve falında tarak görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna tarak görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tarak görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkek tarağı görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir