AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarakta saç görmek

Kahve falında tarakta saç görmek

Kahve falında tarakta saç görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hayatının başarılarla dolacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarakta saç gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında tarakta saç görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taraktan saç temizlemek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında saçını tarakla taramak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında saç tarağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ve tarak görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarakla saç taramak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının tarağıyla saç taramak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir