AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak kaybetmek

Kahve falında tarak kaybetmek

Kahve falında tarak kaybetmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarak kaybetmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında tarak kaybetmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırça tarak görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında tarak görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında tarak yutmak bol rızık ve para sahibi olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında kırık tarak görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta tarak görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarakla saç taramak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında saçını tarakla taramak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir