Kahve falında ölüye tarak vermek

Kahve falında ölüye tarak vermek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulur.

Kahve falında ölüye tarak vermek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında ölüden tarak almak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye tarak vermek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir tarak görmek evlatlarından memnun olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kıllı tarak görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında saç ve tarak görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, ortak edineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden tarak aldığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri kırık tarak görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi tarak görmek hayatının kolaylaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir