AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden para alıp vermek

Kahve falında ölüden para alıp vermek

Kahve falında ölüden para alıp vermek maddi gücünü yitireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden para alıp vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden para alıp vermek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında para görüpte almamak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında para alıp verdiğini görmek geleceğe dair planlar yapacağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında verilen parayı almamak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna tabir olunur.

Kahve falında para görüp almamak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para alıp cebine koymak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında para almamak yaşamın daha kolay hale geleceğine, neredeyse kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt parayı almamak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir