AnaSayfa / Genel / Kahve falında para görüpte almamak

Kahve falında para görüpte almamak

Kahve falında para görüpte almamak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, iyi bir patron olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında para görüpte almamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında para görüp almamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında para görüpte almamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın görüp almamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında para görüp almak işlerinin toparlanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulur.

Kahve falında yerde para görüp almak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para görüp saklamak adının ve şanının yürüyeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında para görüp sevinmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parayı almamak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir