AnaSayfa / Genel / Kahve falında para alıp verdiğini görmek

Kahve falında para alıp verdiğini görmek

Kahve falında para alıp verdiğini görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Kahve falında para alıp verdiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında para alıp verdiğini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin para verdiğini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine para verdiğini görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında babasının para verdiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine para verdiğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine delalettir.

Kahve falında dedesinin para verdiğini görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kağıt para verdiğini görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birine para verdiğini görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir