AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen parayı almamak

Kahve falında verilen parayı almamak

Kahve falında verilen parayı almamak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı almamak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Kahve falında verilen parayı almamak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında verilen selamı almamak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında verilen eti almamak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak kazançlı işlere yatırım yapacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında verileni almamak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen altını almamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak ismini herkese duyuracağına, de elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir